Klarborg

Historien om Klarborg: En hyldest til dansk juletradition

Klarborg’s historie udspringer af visionen fra den talentfulde kunstner, Etly Klarborg. I 1986 begyndte hendes rejse som skaber af enkle og smukt håndmalede julefigurer. Hendes lidenskab var at formidle den danske jul gennem autentiske og eftertragtede samlerobjekter.

Detaljernes magi

Dyb kærlighed til detaljer og historie bag hver eneste figur. Årlige kollektioner fortæller nye kapitler i julehistorien, fra julemanden og nissehjælperne til hyggelige vinterlandskaber og ikoniske danske symboler som hjerter og stjerner.

Bæredygtighed som kerneværdi

Klarborg forpligter sig til bæredygtighed, ved at minimere miljøpåvirkningen og anvende materialer af høj kvalitet. Dette danske fokus på at værne om naturen afspejler sig i produkter, der skaber glæde generation efter generation.

Mangfoldighed i Klarborgs sortiment

Omfavner mangfoldighed i udformning og størrelse, hvilket gør det let for enhver at finde den perfekte julefigur. Fra små nissebørn til imponerende juletræer, er der noget for enhver smag, ofte egnet som gaver og arvestykker.

Komplet juleudsmykning med Klarborg

Udover figurer udvider Klarborg sit sortiment med matchende juledekorationer og accessoires, der skaber en sammenhængende og smuk juleudsmykning derhjemme.

Symbol på dansk jul i verden

I dag er Klarborg synonymt med dansk jul og har en særlig plads i mange hjerter. Virksomheden fortsætter med at sprede juleglæde globalt med tidløse og smukke kreationer.

Viser alle 4 resultater